Magazin > VIP
28 ogledov

Sina odpeljali v bolnišnico

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Kourtney Kardashian, sestra Kim Kardashian, je bila pretekli teden v velikih skrbeh zaradi sina Masona. Malček je namreč utrpel hudo alergijsko reakcijo na kikiriki, zaradi česar je pristal v bolnišnici.

Mason, ki bo čez en mesec upihnil prvo svečko, je pred dobrim tednom močno prestrašil mamo Kourtney. Po tem, ko je poskusil nekaj kikirikijevega masla, je dobil hudo alergijsko reakcijo, zato so ga morali odpeljati v bolnišnico.

 

"Takoj ko je poskusil nekaj kikirikija, je začel bruhati, po obrazu pa je začel dobivati izpuščaje," je povedala zaskrbljena Kourtney in dodala, da se mali Mason sploh ni zavedal, kaj se dogaja. "Ves čas je bil dobre volje, užival je celo v vožnji v reševalnem vozilu."

 

Po pregledu v bolnišnici so zdravniki ugotovili, da je z njim vse v redu, 31-letno zvezdnico pa so pohvalili, da je tako hitro ukrepala in takoj poklicala reševalce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.