Sinček Natalije Verboten na polno uživa

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Natalija Verboten se v teh vročih poletnih dneh z družino najraje osveži v bazenu, ki ga ima kar na domačem dvorišču.
Oglej si celoten članek

Prav gotovo se nam v tej vročini vsem prileže nekoliko osvežitve, Natalija Verboten pa si jo lahko privošči kar pred domačim pragom – v domačem bazenu. "Ni ga čez osvežitev v vodi, zato sva si bazen naredila doma," nam je zaupala priljubljena slovenska pevka, ki si tako z družino vsak dan privošči vodne radosti, v katerih nadvse uživa tudi njen leto in pol stari malček Max.

Natalija je pred dnevi na svojem Facebook profilu objavila tudi fotografijo svojega ljubkega sinčka, ki si, kot je zapisala pevka pod sliko, sam pravi Maps. "Vsi uživamo, najbolj pa Max, in iz dneva v dan si izmišljamo nove vragolije," nam je še povedala postavna temnolaska.

No, bazen bodo prav gotovo dobro izkoriščali še nekaj časa, saj družina zaradi Natalijinih delovnih obveznosti načrtuje oddih na morju šele konec avgusta ali septembra. Jeseni pa se bodo odpravili na počitnice na Bali.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.