Magazin > VIP
40 ogledov

Sinček Natalije Verboten na polno uživa

Max, Natalija Verboten Facebook
Natalija Verboten se v teh vročih poletnih dneh z družino najraje osveži v bazenu, ki ga ima kar na domačem dvorišču.

Prav gotovo se nam v tej vročini vsem prileže nekoliko osvežitve, Natalija Verboten pa si jo lahko privošči kar pred domačim pragom – v domačem bazenu. "Ni ga čez osvežitev v vodi, zato sva si bazen naredila doma," nam je zaupala priljubljena slovenska pevka, ki si tako z družino vsak dan privošči vodne radosti, v katerih nadvse uživa tudi njen leto in pol stari malček Max.

Natalija je pred dnevi na svojem Facebook profilu objavila tudi fotografijo svojega ljubkega sinčka, ki si, kot je zapisala pevka pod sliko, sam pravi Maps. "Vsi uživamo, najbolj pa Max, in iz dneva v dan si izmišljamo nove vragolije," nam je še povedala postavna temnolaska.

No, bazen bodo prav gotovo dobro izkoriščali še nekaj časa, saj družina zaradi Natalijinih delovnih obveznosti načrtuje oddih na morju šele konec avgusta ali septembra. Jeseni pa se bodo odpravili na počitnice na Bali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.