Sinéad pisala Miley

Foto: Reuters/Žurnal24
Foto: Reuters/Žurnal24
Sinéad O'Connor, za katero Miley Cyrus pravi, da je njena vzornica, je mladi zvezdnici poslala odprto pismo, v katerem ni skoparila z besedami in ji je povedala kar nekaj krepkih.
Oglej si celoten članek

Sinéad O'Connor se je odločila, da bo pismo za Miley napisala po tem, ko je 20-letnica za revijo Rolling Stone povedala, da je navdih za svoj najnovejši videospot Wrecking Ball dobila v Sinéadinem videu Nothing Compares 2 U. Čeprav je pismo precej iskreno in neposredno, saj 46-letna irska pevka ne skopari z besedami, je Sinéad pojasnila, da ga je napisala "v materinskem duhu in z ljubeznijo".

"Vesela sem, da sem zate nekakšna vzornica. Zato upam, da boš ravno zato še pozornejša na moje besede," je začela v pismu. "Izjemno me skrbi zate, da si prišla do tega, da dejansko misliš, da je kul biti naga in lizati kladiva v videospotih. Vendar pa bo to le zameglilo tvoj talent. Dolgoročno gledano se iz tega, da se tako nastavljaš, ne bo izcimilo nič dobrega," je v nadaljevanju zapisala Sinéad in dodala, da zaradi takšnega obnašanja nihče ne bo cenil njenega talenta in da jo bo to pripeljalo le na kliniko za odvajanje.

O'Connorjeva sicer pohvali njen talent, a poudarja, da se mora nehati slačiti. "Vredna si več kot samo tvoje telo in seksapilnost. Imaš dovolj daru, da ti ni treba pustiti glasbeni industriji, da iz tebe dela prostitutko. Če nam je všeč ali ne, ženske v glasbeni industriji smo vzornice preostalim ženskam po svetu, zato moramo biti zelo previdne, kakšno sporočilo jim pošiljamo," je še povedala in za konec pripisala: "Ti pa jim pošiljaš sporočilo, ki kaže na to, da se je nekako kul prostituirati. To ni kul, Miley, to je nevarno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.