Magazin > VIP
1 ogledov

Sinéad pisala Miley

Sinead O'Connor Miley Cyrus Reuters/Žurnal24
Sinéad O'Connor, za katero Miley Cyrus pravi, da je njena vzornica, je mladi zvezdnici poslala odprto pismo, v katerem ni skoparila z besedami in ji je povedala kar nekaj krepkih.

Sinéad O'Connor se je odločila, da bo pismo za Miley napisala po tem, ko je 20-letnica za revijo Rolling Stone povedala, da je navdih za svoj najnovejši videospot Wrecking Ball dobila v Sinéadinem videu Nothing Compares 2 U. Čeprav je pismo precej iskreno in neposredno, saj 46-letna irska pevka ne skopari z besedami, je Sinéad pojasnila, da ga je napisala "v materinskem duhu in z ljubeznijo".

"Vesela sem, da sem zate nekakšna vzornica. Zato upam, da boš ravno zato še pozornejša na moje besede," je začela v pismu. "Izjemno me skrbi zate, da si prišla do tega, da dejansko misliš, da je kul biti naga in lizati kladiva v videospotih. Vendar pa bo to le zameglilo tvoj talent. Dolgoročno gledano se iz tega, da se tako nastavljaš, ne bo izcimilo nič dobrega," je v nadaljevanju zapisala Sinéad in dodala, da zaradi takšnega obnašanja nihče ne bo cenil njenega talenta in da jo bo to pripeljalo le na kliniko za odvajanje.

O'Connorjeva sicer pohvali njen talent, a poudarja, da se mora nehati slačiti. "Vredna si več kot samo tvoje telo in seksapilnost. Imaš dovolj daru, da ti ni treba pustiti glasbeni industriji, da iz tebe dela prostitutko. Če nam je všeč ali ne, ženske v glasbeni industriji smo vzornice preostalim ženskam po svetu, zato moramo biti zelo previdne, kakšno sporočilo jim pošiljamo," je še povedala in za konec pripisala: "Ti pa jim pošiljaš sporočilo, ki kaže na to, da se je nekako kul prostituirati. To ni kul, Miley, to je nevarno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.