Sinu znane igralke zaradi varuške počila lobanja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za Evo Amurri Martino, hčerko igralke Susan Sarandon, je nekaj težkih tednov.
Oglej si celoten članek

Igralka Eva Amurri Martino je ob rojstvu sina najela varuško, ki je za trimesečnega Majorja skrbela v nočnih urah. Nekaj dni po zahvalnem dnevu, ki ga Američani praznujejo konec novembra, se je zgodila nesreča, ki bi se lahko končala tragično. Varuška je ponoči zaspala, medtem ko je v naročju držala igralkinega sina, ki ji je zdrsnil iz rok in padel na tla. Pri tem mu je počila lobanja. 

"S Kylom (možem) sva spala. Zvok, ko je padel na tla, naju je zbudil, sledil pa je histeričen predirljiv jok. Utrpel je zlom lobanje in krvavitev možganov," je povedala igralka. Deček je bil v bolnišnici na opazovanju, a se je k sreči vse izteklo v redu. Za zdaj kaže, da ne bo imel nobenih posledic. 

Igralka pa priznava, da jo muči močan občutek krivde, ker je sina zaupala tuji osebi. Od usodne noči za otroka skrbi sama, saj ne zaupa nikomur. "Čeprav sem se sprijaznila z dejstvom, da nesreče ne bi mogla preprečiti, še vedno vplival name in na vse vidike mojega življenja," pravi igralka, ki upa, da bo s pomočjo moža in psihologa uspela premagati težko obdobje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.