Magazin > VIP
90 ogledov

Sinu znane igralke zaradi varuške počila lobanja

Susan Sarandon Eva Amurri Martino Profimedias
Za Evo Amurri Martino, hčerko igralke Susan Sarandon, je nekaj težkih tednov.

Igralka Eva Amurri Martino je ob rojstvu sina najela varuško, ki je za trimesečnega Majorja skrbela v nočnih urah. Nekaj dni po zahvalnem dnevu, ki ga Američani praznujejo konec novembra, se je zgodila nesreča, ki bi se lahko končala tragično. Varuška je ponoči zaspala, medtem ko je v naročju držala igralkinega sina, ki ji je zdrsnil iz rok in padel na tla. Pri tem mu je počila lobanja. 

"S Kylom (možem) sva spala. Zvok, ko je padel na tla, naju je zbudil, sledil pa je histeričen predirljiv jok. Utrpel je zlom lobanje in krvavitev možganov," je povedala igralka. Deček je bil v bolnišnici na opazovanju, a se je k sreči vse izteklo v redu. Za zdaj kaže, da ne bo imel nobenih posledic. 

Igralka pa priznava, da jo muči močan občutek krivde, ker je sina zaupala tuji osebi. Od usodne noči za otroka skrbi sama, saj ne zaupa nikomur. "Čeprav sem se sprijaznila z dejstvom, da nesreče ne bi mogla preprečiti, še vedno vplival name in na vse vidike mojega življenja," pravi igralka, ki upa, da bo s pomočjo moža in psihologa uspela premagati težko obdobje. 

 

A photo posted by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on Dec 31, 2016 at 5:43pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.