Sir Paul bo razstavljal Lindine fotografije

Foto: Žurnal24
Paul McCartney se bo desetletnice smrti žene Linde spomnil tudi z obsežno razstavo fotografij, ki jih je posnela.
Oglej si celoten članek

Nekdanji Beatle je fotografije, na katerih je tudi ogromno zvezdnikov iz sveta pop in rock glasbe, zadnja tri leta izbiral sam. Na razstavi bodo na ogled Lindine fotografije, ki jih je posnela v obdobju od zgodnjih šestdesetih let do nekaj tednov pred svojo smrtjo – umrla je 17. aprila 1998, stara 56 let. "Vesel sem, da bo prirejena ta zapoznela razstava, na kateri bo predstavljena celotna paleta njene ustvarjalnosti na področju fotografije," je povedal McCartney, o katerem se zadnje čase veliko piše predvsem zaradi burne ločitve od Heather Mills.

Fotografije, med katerimi so portreti razvpitih glasbenikov, kot so Janis Joplin, John Lennon, Mick Jagger, Jim Morrison, in prizori iz družinskega življenja ter krajinske fotografije, bodo na ogled od 24. aprila do 7. junija v galeriji James Hyman v Londonu. 65-letnemu Paulu McCartneyju je fotografije pomagala izbirati 38-letna hči Mary, ki je šla po stopinjah matere Linde in tudi sama postala poklicna fotografinja. Kopije posameznih fotografij bodo s podpisom Paula McCartneyja kot certifikatom njihove pristnosti naprodaj v omejenem številu.

Paul in Linda McCartney sta se poročila leta 1969.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.