Sirove hruške

Foto: Žurnal24 Razvajajte se že na začetku.
Predjed si zares privoščite samo kot začetek zbujanja teka. Naj vas ne nasiti, temveč samo razvadi vaše brbončice.
Oglej si celoten članek

Začetne predjedi si zares privoščite samo za začetek. Če je hladna, jo servirajte pred juho. Zaželeno je, da se pri hladni predjedi servira nekaj sadja ali zelenjave, saj njihova barva in aroma spodbudita prebavila in jih pripravita na glavno jed.

Potrebujete:
4 hruške
sok ene limone
3 dag sesekljanih orehov
7 dag gorgonzole
7 dag skute (pretlačene)
2 žlici kisle smetane
malo grozdja

Priprava:
Najprej hruške operite in jih prerežite na pol ter izdolbite pečke. Namažite jih z limoninim sokom in okroglo stran povaljate v orehih ter položite na krožnik. Nato iz gorgonzole, smetane in skute naredite namaz ter mu dodate še malo orehov. To dajte v hruške in jih okrasite z grozdjem. Če želite, lahko na koncu okrasite tudi s karamelnim sladkorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.