Magazin
2 ogledov

Sirove hruške

Razvajajte se že na začetku. Žurnal24 main
Predjed si zares privoščite samo kot začetek zbujanja teka. Naj vas ne nasiti, temveč samo razvadi vaše brbončice.

Začetne predjedi si zares privoščite samo za začetek. Če je hladna, jo servirajte pred juho. Zaželeno je, da se pri hladni predjedi servira nekaj sadja ali zelenjave, saj njihova barva in aroma spodbudita prebavila in jih pripravita na glavno jed.

Potrebujete:
4 hruške
sok ene limone
3 dag sesekljanih orehov
7 dag gorgonzole
7 dag skute (pretlačene)
2 žlici kisle smetane
malo grozdja

Priprava:
Najprej hruške operite in jih prerežite na pol ter izdolbite pečke. Namažite jih z limoninim sokom in okroglo stran povaljate v orehih ter položite na krožnik. Nato iz gorgonzole, smetane in skute naredite namaz ter mu dodate še malo orehov. To dajte v hruške in jih okrasite z grozdjem. Če želite, lahko na koncu okrasite tudi s karamelnim sladkorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.