SIT: Škufca sina znanega Slovenca zavrnil, Bizovičarjev odziv na to vrhunski!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Na žiranta letele kritike ...
Oglej si celoten članek

V šovu Slovenija ima talent se je predstavil tudi sin pevca Miša Kontreca, Nik. "Odraščal sem brez mame, sam z očetom, dedkom in babico," je povedal in razkril, da mu v osnovni šoli ni bilo lahko, ker je bil "zaradi porekla izpostavljen". "Nisem bil sprejet. S tem sem odraščal celo življenje. Tudi v srednji šoli so me zbadali," je še povedal. Sedaj se je preselil v Ljubljano, kjer namerava začeti na novo. Najbolj seveda pogreša očeta. "Lahko rečem, da je moj oče moj največji oboževalec," je še dejal Nik, ki je dvorano navdušil s pesmijo Od višine se zvrti. 

Ni pa navdušil Andreja Škufce, ki se je izkazal za zelo strogega žiranta. "Mene pa Nik nekako ni prepričal," je izjavil. To je Ladu Bizovičarju dvignilo pokrov. Stopil je do Škufce in ga prosil, naj se dvigne s stola. "Duh Branka, izganjam te. Zdaj pa lahko komentiraš naprej. Kakšna sitnoba," je rekel med "energijskim čiščenjem" prostora okoli Andreja. Na srečo je Nik prepričal ostale tri. "Hvala za kritike, naslednjič bom boljši," je dejal.

Foto: POP TV slovenija ima talent

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:53 4. Oktober 2023.

    Klovni.

  • 07:38 3. Oktober 2023.

    Prav žalostno je kako se delajo norca iz tekmovalcev..žirijo bi bilo treba zamenjati po hitrem postopku..sramota..

  • 07:05 3. Oktober 2023.

    Kaj je to šov ali psihiatrija. Cepci samo razlagajo o neki problemih iz otroštva,da bobijo pozornost. Škufca ima prav. Palče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.