Magazin > Film & Glasba & TV
15494 ogledov

SIT: Škufca sina znanega Slovenca zavrnil, Bizovičarjev odziv na to vrhunski!

nik kontrec, slovenija ima talent Pop TV
Na žiranta letele kritike ...

V šovu Slovenija ima talent se je predstavil tudi sin pevca Miša Kontreca, Nik. "Odraščal sem brez mame, sam z očetom, dedkom in babico," je povedal in razkril, da mu v osnovni šoli ni bilo lahko, ker je bil "zaradi porekla izpostavljen". "Nisem bil sprejet. S tem sem odraščal celo življenje. Tudi v srednji šoli so me zbadali," je še povedal. Sedaj se je preselil v Ljubljano, kjer namerava začeti na novo. Najbolj seveda pogreša očeta. "Lahko rečem, da je moj oče moj največji oboževalec," je še dejal Nik, ki je dvorano navdušil s pesmijo Od višine se zvrti. 

Ni pa navdušil Andreja Škufce, ki se je izkazal za zelo strogega žiranta. "Mene pa Nik nekako ni prepričal," je izjavil. To je Ladu Bizovičarju dvignilo pokrov. Stopil je do Škufce in ga prosil, naj se dvigne s stola. "Duh Branka, izganjam te. Zdaj pa lahko komentiraš naprej. Kakšna sitnoba," je rekel med "energijskim čiščenjem" prostora okoli Andreja. Na srečo je Nik prepričal ostale tri. "Hvala za kritike, naslednjič bom boljši," je dejal.

slovenija ima talent | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 5
  • blekipuhi 20:53 04.oktober 2023.

    Klovni.

  • bojana59 07:38 03.oktober 2023.

    Prav žalostno je kako se delajo norca iz tekmovalcev..žirijo bi bilo treba zamenjati po hitrem postopku..sramota..

  • Torro 07:05 03.oktober 2023.

    Kaj je to šov ali psihiatrija. Cepci samo razlagajo o neki problemih iz otroštva,da bobijo pozornost. Škufca ima prav. Palče Bizovičar je pa itak najjači psihič. Ko gledam njegove reklame sem jesen,če nimam pilota pri roki,da ga skinem. Reklame na ...prikaži več nivoju dveh let starega froca. Prodat se na tako blesav način je že vredno zdravljenja-resnega...