Siva za moderen dom

Foto: Žurnal24 S sivo boste dom spremenili v trendovsko stanovanje. (Foto: iStockphotos)
Za nekatere siva sploh ni barva, za druge letošnja nujna izbira. Siva je moderna tudi pri notranjem oblikovanju.
Oglej si celoten članek

Nevtralna in hladna siva je idealna za kombiniranje z močnimi barvami. Če sivi primanjkuje živahnosti, je prav siva tista, ob kateri so druge barve toliko bolj živahne. Človekovo oko lahko prepozna kar petsto odtenkov sive barve. Ni najbolj tipična barva v urejanju doma, a je idealna za poigravanje z različnimi stili.

Siva in barve
Siva je očesu prijazna, saj ponuja uravnoteženo mešanico kontrastov in senčenja. Namesto bele tako lahko uporabite svetlo sivo, namesto črne pa temno sive odtenke. Siva dobro deluje z živahnimi in toplimi barvami. V kombinaciji z rumeno in oranžno bodo barve razbile temno atmosfero in prostoru dale svežino. V kombinaciji s turkizno ali rdečo boste domu dali pridih prestiža.

Zagovorniki feng šuija so proti sivi, saj naj bi izzvala depresijo, a siva je edina barva, ki drugo poudari in hkrati nevtralizira njeno moč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.