Škandal Epstein: Chrissy Teigen izbrisala 60 tisoč tvitov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Povezujejo jo s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.
Oglej si celoten članek

Chrissy Teigen, nekdanja manekenka, mama dveh otrok, žena pevca Johna Legenda, avtorica kuharskih knjig in znana nasprotnica predsednika Trumpa, je izbrisala 60 tisoč tvitov in na Twitterju blokirala milijon ljudi. Kot je razložila, se boji za svojo družino.

Na spletu so se namreč pojavila namigovanja, da je povezana s sedaj že pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Nekateri spletni komentatorji so z njenimi tviti poskušali dokazati povezave z  Ghislaine Maxwell, Epsteinovo asistentko, ki čaka na sojenje. 

O njenem odnosu z Epsteinom se je začelo špekulirati, ko so se na spletu pojavila neutemeljena namigovanja, da se je Chrissyjino ime pojavilo na seznamu potnikov, ki so se prevažali z Epsteinovim zasebnim letalom. Med Epsteinovimi dobrimi znanci naj bi bil tudi Tom Hanks. Reutersovi novinarji so seznam pregledali, a Hanksovega imena na njem niso našli.

Chrissy se je na ta namigovanja pred časom odzvala: "Ljudje temu seznamu še vedno verjamejo. Gre za bolnike (in tudi bedake),“ je zapisala. 

Leta 2018 sta zakonca Legend vsem, ki so namigovali, da sta prodajala hčer Luno, zagrozila s tožbo. "Dejstvo, da obstajajo ljudje, ki to verjamejo, je strašljivo,“ je v tistem času povedala nekdanja manekenka.

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • vec
    14:09 17. Julij 2020.

    Zakaj je potem izbrisala sledi ? No ja verjetno je še kje backup, če pa še ta izgine iz tw …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.