Škandal: Glavni igralki še isti večer ukradli oskarja

Foto: Profimedia
Nekateri so pa res mojstri v privabljanju pozornosti.
Oglej si celoten članek

Nagrajenki za najboljšo glavno žensko vlogo Frances McDormand je nepridiprav tik po podelitvi izmaknil zlati kipec. Nagrajenci in hollywoodska smetana so se po Oskarjih namreč družili na tradicionalnem guvernerjevem plesu, kjer je z mize izginil igralkin zlati kipec.

Zlati kipec si je upal izmakniti Terry Bryant, ki se je tik pred aretacijo z oskarjem tudi fotografiral in to objavil na svojih družbenih omrežjih. Bryanta je zaustavil fotograf slavnega avstrijskega chefa Wolfganga Pucka, ki je kipec hitro vrnil v prave roke.

xxx

Terry je sicer glasbeni producent in reden obiskovalec hollywoodskih prireditev, njegova omrežja pa so polna fotografij z zvezdniki in različnimi nagradami. Tokrat ni bilo prvič, da si je izposodil nagrado in se z njo ponašal na spletu. Tudi za izmaknjenega oskarja je govoril, da je njegov in da ga je dobil za najboljšo glasbeno produkcijo leta. Ali si ga je res želel prilastiti ali si ga je le "izposodil" za samopromocijo, ni znano, a zagotovo bodo varnostniki hollywoodskih veljakov odslej nanj bolj pozorni. Verjetno pa je tudi njegovim sprehodom po rdeči preprogi odklenkalo.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.