Magazin > VIP
2516 ogledov

Škandal: Glavni igralki še isti večer ukradli oskarja

frances mcdormand
Nekateri so pa res mojstri v privabljanju pozornosti.

Nagrajenki za najboljšo glavno žensko vlogo Frances McDormand je nepridiprav tik po podelitvi izmaknil zlati kipec. Nagrajenci in hollywoodska smetana so se po Oskarjih namreč družili na tradicionalnem guvernerjevem plesu, kjer je z mize izginil igralkin zlati kipec.

Zlati kipec si je upal izmakniti Terry Bryant, ki se je tik pred aretacijo z oskarjem tudi fotografiral in to objavil na svojih družbenih omrežjih. Bryanta je zaustavil fotograf slavnega avstrijskega chefa Wolfganga Pucka, ki je kipec hitro vrnil v prave roke.

Terry je sicer glasbeni producent in reden obiskovalec hollywoodskih prireditev, njegova omrežja pa so polna fotografij z zvezdniki in različnimi nagradami. Tokrat ni bilo prvič, da si je izposodil nagrado in se z njo ponašal na spletu. Tudi za izmaknjenega oskarja je govoril, da je njegov in da ga je dobil za najboljšo glasbeno produkcijo leta. Ali si ga je res želel prilastiti ali si ga je le "izposodil" za samopromocijo, ni znano, a zagotovo bodo varnostniki hollywoodskih veljakov odslej nanj bolj pozorni. Verjetno pa je tudi njegovim sprehodom po rdeči preprogi odklenkalo.  

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.