Škandali uničili življenje obetavnega igralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bolj kot o njegovih uspehih se je pisalo o njegovih škandalih.
Oglej si celoten članek

William Levy bo konec avgusta praznoval 40 let. Če si bo vzel trenutek in razmislil o svojem življenju, bo ugotovil, da je marsikaj naredi prav, marsikaj pa tudi narobe. O njegovih napakah se je na žalost govorilo in pisalo bolj kot o njegovih uspehih.

William je kariero začel kot maneken in kandidat v resničnostnih šovih Isla de la Tentación in Protagonistas de Novela 2 in hitro je postalo jasno, da postavni Kubanec ne bo izginil z malih zaslonov. 

Foto: Profimedia william levy
Producenti so mu odprli vrata v svet latinskoameriških telenovel. Pravi preboj se je zgodil leta 2008, ko je igral vlogo brata glavne junakinje v seriji Strast, še večjo slavo pa dočakal, ko je z Maite Perroni zaigral v nadaljevanki Cuidado con el Angel.

Od leta 2003 je v zvezi z mehiško igralko Elizabeth Gutierrez, s katero ima dva otroka. Njuna ljubezen je burna. Golobčka ste se že večkrat razšla, predvsem zaradi Williamove domnevne nezvestobe. Prvo večjo krizo naj bi povzročil skok čez plot s soigralko Maite Perroni

Foto: Profimedia william levy
Na snemanju nadaljevanke Sortilegio se je spustil v afero z igralko Jacqueline Baracamontes in ji obljubljal, da bo zapustil Elizabeth. Jacqueline je na tako zvezo pristala, vendar ga je pustila, ko je izvedela, da je Elizabeth noseča.

Foto: Profimedia william levy
Leta 2011 je nastopil v videu Jennifer Lopez, I'm into you, in sledil je nov škandal. Tabloidi so ga obtožili, da je kriv za konec pevkinega zakona z Marcom Anthonyjem. Levy je to zanikal. Tega leta je bil obtožen tudi spolnega odnosa z mladoletnico. Zvabil naj bi jo v hotelsko sobo in jo prisilil v seks. Obtožnico so umaknili, Levy pa spolnega odnosa ni nikoli zanikal. Izjavil je le, da mu dekle ni razkrilo svoje prave starosti. 

Foto: Profimedia william levy
V zadnjih letih se je lepotec znašel tudi v hudi finančni stiski. Sprejel je namreč usodno odločitev – ker si je tako močno želel preboja v Hollywoodu je odklanjal telenovele, s katerimi je zaslovel. V mestu angelov mu za zdaj še ni uspelo. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.