Magazin > VIP
4598 ogledov

Škandali uničili življenje obetavnega igralca

william levy Profimedia
Bolj kot o njegovih uspehih se je pisalo o njegovih škandalih.

William Levy bo konec avgusta praznoval 40 let. Če si bo vzel trenutek in razmislil o svojem življenju, bo ugotovil, da je marsikaj naredi prav, marsikaj pa tudi narobe. O njegovih napakah se je na žalost govorilo in pisalo bolj kot o njegovih uspehih.

William je kariero začel kot maneken in kandidat v resničnostnih šovih Isla de la Tentación in Protagonistas de Novela 2 in hitro je postalo jasno, da postavni Kubanec ne bo izginil z malih zaslonov. 

william levy | Avtor: Profimedia Profimedia

Producenti so mu odprli vrata v svet latinskoameriških telenovel. Pravi preboj se je zgodil leta 2008, ko je igral vlogo brata glavne junakinje v seriji Strast, še večjo slavo pa dočakal, ko je z Maite Perroni zaigral v nadaljevanki Cuidado con el Angel.

Od leta 2003 je v zvezi z mehiško igralko Elizabeth Gutierrez, s katero ima dva otroka. Njuna ljubezen je burna. Golobčka ste se že večkrat razšla, predvsem zaradi Williamove domnevne nezvestobe. Prvo večjo krizo naj bi povzročil skok čez plot s soigralko Maite Perroni

william levy | Avtor: Profimedia Profimedia

Na snemanju nadaljevanke Sortilegio se je spustil v afero z igralko Jacqueline Baracamontes in ji obljubljal, da bo zapustil Elizabeth. Jacqueline je na tako zvezo pristala, vendar ga je pustila, ko je izvedela, da je Elizabeth noseča.

william levy | Avtor: Profimedia Profimedia

Leta 2011 je nastopil v videu Jennifer Lopez, I'm into you, in sledil je nov škandal. Tabloidi so ga obtožili, da je kriv za konec pevkinega zakona z Marcom Anthonyjem. Levy je to zanikal. Tega leta je bil obtožen tudi spolnega odnosa z mladoletnico. Zvabil naj bi jo v hotelsko sobo in jo prisilil v seks. Obtožnico so umaknili, Levy pa spolnega odnosa ni nikoli zanikal. Izjavil je le, da mu dekle ni razkrilo svoje prave starosti. 

william levy | Avtor: Profimedia Profimedia

V zadnjih letih se je lepotec znašel tudi v hudi finančni stiski. Sprejel je namreč usodno odločitev – ker si je tako močno želel preboja v Hollywoodu je odklanjal telenovele, s katerimi je zaslovel. V mestu angelov mu za zdaj še ni uspelo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.