Skrbništvo: Sodnica hudo kaznovala Severino

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Sodnica je začasno določila, da bo mali Aleksandar večino časa pri očetu Milanu Popoviću, Severina je tokrat potegnila kratko.
Oglej si celoten članek

Zagrebška sodnica Verica Nikić je začasno določila, da bo petletni Aleksandar, sin Severine in Milana Popovića, en teden živel pri mami, en teden pri očetu. Poleg tega je določila, kako si bodo razdelili poletje. To je bil največji šok za hrvaško pevko, saj je Milan Aleksandra dobila za večino poletja, Aleksandar bo pri mami le en teden julija in en teden avgusta. Kot piše hrvaški portal 24sata Severina sina ne bo smela videti kar 200 dni v letu. Stroga pravila pa so določili tudi glede telefonskih klicev. Severina bo sina, ko bo ta pri očetu, lahko poklicala točno ob 20. uri. Če bo zamudila samo kakšno minuto ali dve, z njim ne bo smela govoriti.

"Ni res, da je Severina izgubila skrbništvo, kot piše srbski tabloid poln neresnice. Res pa je, da je bila sprejeta odločitev, ki je popolnoma onstran vseh pravnih predpisov, še posebej, ker jo je sprejela sodnica Nikić," je povedal Severinin menedžer Tomislav Petrović, ki je poudaril, da se morajo mediji zavedati, da je to le začasna določitev. Povedal je tudi, da je pevka že vložila pritožbo na odločitev.

Srbski poslovnež, oče petletnika, odločitve sodnice ni želel komentirati, a kot piše 24sata, svojega zadovoljstva ni mogel skriti: "Ne želim komentirati nobenega sodnega postopka, dokler ne sprejmemo dokončne odločitve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:59 14. Junij 2017.

    Tu bo potegnil najkrajše otrok

  • 14:35 14. Junij 2017.

    glavn da je vlekla

  • 12:26 14. Junij 2017.

    ...Severina je tokrat potegnila kratko..<br />Je pa zato VEČKRAT potegnila dolgega..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.