Skrivnost mišic Vladimirja Putina

Foto: Žurnal24 putin 2 od blizu afp502
Ruski časnik Komsomolskaja pravda bralcem ponuja serijo člankov, v katerih razkrivajo, kako imeti telo kot njihov predsednik Vladimir Putin.
Oglej si celoten članek

Fotografije Vladimirja Putina zgoraj brez so prejšnji teden obkrožile svet. Ruski predsednik je v družbi monaškega princa Alberta lovil ribe ob zgornjem toku reke Jenisej v južni Sibiriji, ki tokrat ni uresničila svojega slovesa – bilo je dovolj toplo, da je 54-letni Putin odvrgel srajco, pokazal natrenirano telo in navdušil Rusinje. Fotografirali so ga tudi na konju – za to priložnost si je nataknil oprijeto belo srajco. Tabloid Komsomolskaja, ki bralce zdaj drži v napetosti, je zapisal: "Pod srajco je odlično izoblikovan."

Vladimir Putin zgoraj brez © AFP

 
Pod naslovom Imejte telo kot Putin v tabloidu vsak dan inštruktor fitnesa razloži, kako si pridobiti mišice, kot jih ima predsednik. Navodila spremlja sličica Putinovega golega torza, puščice pa kažejo, katere mišice se krepijo z določenimi vajami. Ko so bile fotografije objavljene, je Putin povedal, da se za odlično postavo lahko zahvali športu – že dolgo se ukvarja z judom, pozimi pa najraje smuča.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.