Magazin > Bizarno
27 ogledov

Skrivnost mišic Vladimirja Putina

putin 2 od blizu afp502 Žurnal24 main
Ruski časnik Komsomolskaja pravda bralcem ponuja serijo člankov, v katerih razkrivajo, kako imeti telo kot njihov predsednik Vladimir Putin.

Fotografije Vladimirja Putina zgoraj brez so prejšnji teden obkrožile svet. Ruski predsednik je v družbi monaškega princa Alberta lovil ribe ob zgornjem toku reke Jenisej v južni Sibiriji, ki tokrat ni uresničila svojega slovesa – bilo je dovolj toplo, da je 54-letni Putin odvrgel srajco, pokazal natrenirano telo in navdušil Rusinje. Fotografirali so ga tudi na konju – za to priložnost si je nataknil oprijeto belo srajco. Tabloid Komsomolskaja, ki bralce zdaj drži v napetosti, je zapisal: "Pod srajco je odlično izoblikovan."

Vladimir Putin zgoraj brez © AFP

 
Pod naslovom Imejte telo kot Putin v tabloidu vsak dan inštruktor fitnesa razloži, kako si pridobiti mišice, kot jih ima predsednik. Navodila spremlja sličica Putinovega golega torza, puščice pa kažejo, katere mišice se krepijo z določenimi vajami. Ko so bile fotografije objavljene, je Putin povedal, da se za odlično postavo lahko zahvali športu – že dolgo se ukvarja z judom, pozimi pa najraje smuča.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.