Slaba volja v Ljubezni po domače: "Miji je treba postaviti meje"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Romantični oddih v dvoje je Mija že na začetku skoraj pokvarila …
Oglej si celoten članek

Na romantični oddih ob morju je Mija povabila Lovra, a je že med potjo skoraj vse pokvarila. Videti je, da že dolgo ni imela moškega, zato je šla s svojimi šalami morda predaleč. Bila je tako razigrana, da je celo pot dražila Lovra. Šalila se je, da bosta spala v ločenih sobah in da mu bo podelila le en poljubček. Videlo se je, da Lovru ni bilo jasno, zakaj se Mija tako obnaša in ji je to tudi povedal. Mija pa je v kamero povedala, da se z ljudmi, ki so ji najbolj blizu, zelo rada šali in da se tako heca, ker se ob Lovru počuti zelo sproščeno. A Lovro ji je že takoj postavil mejo in povedal, da naj zaključi s svojimi šalami, drugače do nje več ne bo tako zelo potrpežljiv. 

"V srcu me boli, vsa sem živčna. Rekel mi je, da če ne bom končala s tem provociranjem, da se bova pogovorila po koncu potovanja, ker ima občutek, da jaz ne želim biti z njim. Ne vem, kako ima lahko tak občutek, jaz si želim samo z njim biti tukaj. Bom mu obljubila, da bom nehala provocirati, zanj se splača potruditi. Res mi je všeč," je povedala v kamero. Spoznala je, da je šla res predaleč, čeprav ni mislila nič slabega.

V skupni hotelski sobi je Lovru razložila, da se tako šali le s tistimi, ki so ji zelo blizu, se mu opravičila in obljubila, da bo s tovrstnim obnašanjem prenehala. Da je videl, da misli resno, ga je na postelji strastno objela. Lovro se je pomiril in takoj začel načrtovati večerjo in sprehod ob obali. 

Foto: Voyo Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.