Magazin > VIP
1950 ogledov

Slaba volja v Ljubezni po domače: "Miji je treba postaviti meje"

Ljubezen po domače Voyo
Romantični oddih v dvoje je Mija že na začetku skoraj pokvarila …

Na romantični oddih ob morju je Mija povabila Lovra, a je že med potjo skoraj vse pokvarila. Videti je, da že dolgo ni imela moškega, zato je šla s svojimi šalami morda predaleč. Bila je tako razigrana, da je celo pot dražila Lovra. Šalila se je, da bosta spala v ločenih sobah in da mu bo podelila le en poljubček. Videlo se je, da Lovru ni bilo jasno, zakaj se Mija tako obnaša in ji je to tudi povedal. Mija pa je v kamero povedala, da se z ljudmi, ki so ji najbolj blizu, zelo rada šali in da se tako heca, ker se ob Lovru počuti zelo sproščeno. A Lovro ji je že takoj postavil mejo in povedal, da naj zaključi s svojimi šalami, drugače do nje več ne bo tako zelo potrpežljiv. 

"V srcu me boli, vsa sem živčna. Rekel mi je, da če ne bom končala s tem provociranjem, da se bova pogovorila po koncu potovanja, ker ima občutek, da jaz ne želim biti z njim. Ne vem, kako ima lahko tak občutek, jaz si želim samo z njim biti tukaj. Bom mu obljubila, da bom nehala provocirati, zanj se splača potruditi. Res mi je všeč," je povedala v kamero. Spoznala je, da je šla res predaleč, čeprav ni mislila nič slabega.

V skupni hotelski sobi je Lovru razložila, da se tako šali le s tistimi, ki so ji zelo blizu, se mu opravičila in obljubila, da bo s tovrstnim obnašanjem prenehala. Da je videl, da misli resno, ga je na postelji strastno objela. Lovro se je pomiril in takoj začel načrtovati večerjo in sprehod ob obali. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.