Magazin > VIP
11266 ogledov

Ljubezen po domače: Jure pošteno ujezil izbranko in to pred njenim očetom!

jure novak, lea POP TV
Lea je Jureta predstavila očetu.

Lea iz šova Ljubezen po domače ima z Juretom Novakom očitno resne namene. Predstavila ga je namreč svojemu očetu, ki je bil nad mladeničem navdušen.

Nad njim je navdušena tudi Lea, za mizo pa jo je Poptevejev ženin ujezil. Ko mu je njen oče ponudil žganje, ga je Jure na lepotičino veliko presenečenje z veseljem sprejel. Spomnila ga je, da je alkohol na svoji kmetiji odklanjal. "Pred vami pa res ne bom pil, saj ste natrenirane," se je pošalil Jure in Lei stopil na žulj. "Ta njegova izjava sploh ni resnična. Nisem vedela, kaj misli z njo povedati. Kot da smo na kmetiji samo pile, kar nismo," je povedala v kamero in priznala, da so jo Juretove besede vrgle iz tira. "To je bilo ful grdo," je še pripomnila. 

Jure bo naslednjič pri svojih komentarjih zagotovo bolj previden, saj mu je Lea za mizo dala takoj jasno vedeti, da ji je dvignil pokrov. "Tole me je zdaj res ujezilo. Glede alkohola. Ne razumem, zakaj si to zdaj rekel. 'Samo tako ...' To je bila edina stvar, ki si jo sploh povedal," mu je zabrusila v obraz.

Njenemu očetu se je situacija zdela zabavna, saj Leo dobro pozna. O svoji hčeri je povedal, da je zelo bojevita in da se ne pretvarja ter da bo vedno jasno povedala, kaj si misli.  

Ji bo Jure kos?

Komentarjev 1
  • Virginia_Bell 12:05 26.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎