Magazin > VIP
14951 ogledov

Manuela (LPD): Marsikdo bi se ob takšnih udarcih usode zlomil

ljubezen po domače Voyo
Tragična življenska zgodba.

Manuela Fittkau, ki se je v šovu Ljubezen po domače borila za srce Jureta Strune, ima za samo težko življenjsko zgodbo. Pri 16-ih ji je v prometni nesreči umrla mama, očeta pa je videla le dvakrat v življenju. "Po mamini smrti sem živela sama, socialna me je obiskala enkrat na teden. Imela sem fanta, ki je živel pri meni, veliko sem žurala, svoje je naredil tudi šok, ko sem ostala brez mame, in vse to je pripomoglo k temu, da srednje šole nisem zaključila. Ostala sta mi še dva zaključna izpita, na katera sploh nisem nikoli šla, ker me je bilo strah, da premalo znam. To sem res zafrknila, takrat bi lahko vsaj poskusila," pove Manuela, ki ji življenje tudi kasneje ni prizanašalo.

"Mamina sodelavka in njen mož, ki sta bila skrbnika mojega denarja, sta me grdo prevarala, zato sem pri 18-ih ostala brez denarja. Socialna ni mogla pomagati, saj sta predložila vse račune, za katere naj bi šla mamina pokojnina. A to ni držalo, res sta mi prebelila dvosobno stanovanje, a za to računala, kot bi danes rekli 10 tisoč evrov. Tudi kasneje nisem imela sreče. Imela sem dva fanta, ki sta me ogoljufala. Enemu sem posodila zelo veliko količino denarja, ki mi ga nikoli ni vrnil," je za zurnal24.si še povedala Manuela, ki se danes ukvarja s priložnostnimi deli, kot je strežba, nekoč je v nočnih lokalih delala kot go go plesalka, najtežje trenutke pa je preživela tako, da je vedno razmišljala pozitivno: "Samega sebe moraš imeti rad in pozitivno razmišljati. Jaz nikoli nisem jamrala, vedno sem se nekako znašla. Res pa je, da bi z današnjo pametjo stvari, ki so se zgodile pred dvajsetimi leti, naredila povsem drugače. Ko si mlad, ne razmišljaš toliko z glavo."

Svetlolaska pravi, da tudi po šovu ljubezni še ni našla. "Še vedno sem samska, taki časi so, da težko koga spoznaš. Vsi so zamorjeni in samo jamrajo, potem sem pa že raje sama. Seveda bi imela partnerja, a takega, da ima nekaj v glavi, ne takega, ki vara ali pije. Z leti tudi kar se moških tiče vedno več zahtevaš," še dodaja.

V šovu ji je Jure očital, da veliko preklinja, a Manuela pravi, da je malo pretiraval in da vseeno ne preklinja ves čas. "To je navedel, ker ni želel reči, da sem grda, smotana ali zabita. Sicer pa je bilo tudi meni jasno, da nisva za skupaj," je prepričana. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 3
  • Majazmaja 15:59 02.maj 2022.

    Jamra, kako je uboga? Srednjo šolo lahko še vedno naredi in to je preko zavoda brezplačno. Glede velikih količin denarja, ki jih je posodila in izgubila: koliko denarja nekdo, ki je brez poklica in s takim mindsetom kot ona, sploh ...prikaži več zasluži? In koliko je zanjo 'veliko denarja'? Naj se neha vlačiti po šovih in končno nekaj naredi za svoje življenje - taka kot je zdaj, bo lahko zgolj druga Mirela. Začne naj pri (samo)podobi in vedenju.

  • mici79 13:01 02.maj 2022.

    Ne razumem, da se po vseh tragedijah v življenju, prijaviš pa še v tak šov. Pa po vsem, kar se ji je zgodilo in je bila vedno brez denarja, ste pozabili napisati, kdaj se je zgodil prelomni trenutek, da je ...prikaži več prišla do denarja in naredila plastične joške... Res se mi prav smilijo taki ljudje, ki pravijo, da jim ni usojeno, a glavni razlog da so sami, je njihova lastna podoba in obnašanje.

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 10:23 02.maj 2022.

    A ta ukrajinka na sliki je pa že pr strunatu izpadla...zdej se pa še po planetu vlači

Sorodne novice