Magazin > VIP
12586 ogledov

Ljubezen po domače: Ko je prišel kandidat nazaj, je sledil pogrom

jure novak POP TV
Sajra brez dlake na jeziku.

jure novak, sajra | Avtor: POP TV POP TV
Kandidat šova Ljubezen po domače, Jure Novak, se je z Leo vrnil iz Barcelone, doma pa ga je namesto miru čakala jezna Sajra, ki je takoj zahtevala pogovor.

"Tvoje obnašanje do žensk ni na mestu. Enkrat smo skupaj povečerjali, nobene zabave nisi pripravil, vladala je slaba energija, kar tudi sam veš. Pa to, da mi govoriš, da ti vizualno nisem všeč ... ti tudi meni nisi, pa ti tega ne mečem naprej," je začela pogovor in dodala, da se je Jure do nje in ostalih deklet obnašal kot idiot.

"Ne vem, ali se dela norce ali zadev ne razume. Vsaka je dobila priložnost in je lahko prišla do mene, se pogovarjala. Imel sem favoritko, punci, ki mi ni všeč in do nje ne čutim nič, ne bom izkazoval ljubezni," se je branil Jure, ki mu Sajra očita tudi pomanjkanje čustvene inteligence. 

"Z njo ni mogoče razčistiti zadev, saj ne vidi svojih težav," je še povedal Jure, ki je Sajro pozval, naj navede konkretne primere neprimernega obnašanja, a jih ni. Namesto tega je odšla. "Po pismu, po katerem si odšel brez pozdrava, sem ugotovila, da ne spadam v tvoj svet," mu je povedala v slovo, v kamero pa še dejala: "Če Jure ne popravi nekaterih stvari in se nauči razumeti tudi drugo stran, mislim, da bo vsaka ženska odšla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.