Magazin > VIP
39394 ogledov

Ljubezen po domače: Struni očitajo, da je to pravi razlog, zakaj je šel v šov

ljubezen po domače, jure struna Voyo
Je Jure Struna v šovu iz pravih razlogov?

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače družico išče tudi postavni lastnik ranča Jure Struna. In čeprav mu spletni komentatorji očitajo, da se je v šov prijavil zaradi promocije svojega ranča, sam pravi, da vsak, ki spremlja šov, vidi, kakšna je resnica. 

"Vsak ima pravico do svojega mnenja. Ranč Prebil sem jaz, če mene ni več, ranča ni več, je del mene, del mojega življenja. Seveda si želim, da ima moja bodoča izbranka rada živali, ni pa nujno, da mora jahati. Pomembno mi je, da se s partnerko pri delu podpirava, ne glede na to, kaj počne. Lahko je tudi frizerka. Če pa greva še skupaj na sprehod s psom ali malo osedlava in greva naokrog, bi bilo pa sploh lepo," je za zurnal24.si povedal Struna.

Da išče dekle, ki bi skrbelo za konje in ne zanj, pa mu je očitala kandidatka, ki je nedavno zapustila njegov ranč, Nataša Masten. "On išče punco, ki ima izkušnje z ježo in ji to ni tuje. Ki ima rada konje, ki bi bila dejansko tam pripravljena živeti. Bolj za konje, ne zanj," je povedala v intervjuju za 24ur.com. A Jure pravi, da tudi temu ni tako. "Nataša je nekoliko užaljena. Jaz sprejmem vsako mnenje, tako pozitivno kot negativno. Kdor spremlja šov, že ve, kaj iščem. Iščem svojo princeso, ki bi postala moja kraljica. Kraljica pa ne kida, pač pa počne vse kaj drugega. No, malo že, za pomoč. Po kar nekaj neuspešnih zvezah si želim princesko, ki bo postala moja kraljica. Že v prvi oddaji sem povedal, da si želim punco, s katero bi imela otroke. Zato tudi delam na tem. Da dobim potomca, da nekomu to predam naprej," je še dodal za zurnal24.si.

nataša, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
  • Robbi_Dingess 10:16 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice