Magazin > VIP
69711 ogledov

Ljubezen po domače: Nataša zaradi bivšega partnerja ostala brez stanovanja

nataša, ljubezen po domače POP TV
Njegove dolgove je odplačevala še štiri leta po razhodu.

Nataša Masten, ki se je v letošnji sezoni šova ljubezen po domače potegovala za Jureta Struno, v prejšnji sezoni pa za Mitja Rusa, ima za sabo težko ljubezensko preteklost, zaradi katere je do moški zelo nezaupljiva. Leta 2016 se je namreč razšla s partnerjem, ki jo je spravil v tako velike dolgove, da je ostala celo brez svojega stanovanja. 

"Okoli me je prinesel glede denarja. Zaradi njegovih dolgov sem bila ob stanovanje in jih odplačevala še štiri leta po razhodu. Zadevo sem reševala tudi na sodišču, kjer so mi ravno pred enim tednom priznali en delež, ki bi ga morala dobiti nazaj, a je bivši v osebnem stečaju. Bilo je sumljivo že ves čas zveze, zadnje leto zveze pa je pokazal pravi obraz. Ker je toliko časa živel na mojem naslovu, v stanovanju, ki sem ga sama kupila, sem bila na koncu v težavah jaz," je grenko izkušnjo za zurnal24.si opisala Nataša.

A stvari se tudi zanjo obračajo na bolje. Dela kot poslovodja trgovine v Luciji in čaka na papirje, da bo zemljišče, na katerem si želi ustvariti novi dom, postalo zazidljivo. 

Komentarjev 1
  • Dusan12 18:38 15.april 2022.

    Punco je treba malo zašraufat, scentrirat in potem bo vse v redu z njo

Sorodne novice