Magazin > VIP
20734 ogledov

Ljubezen po domače: Uff, zavrnitve Manuela ni dobro prenesla

Ljubezen po domače Voyo
Kazalo je, da se bosta Jure Struna in njegova kandidatka lepo poslovila, a je na koncu pogovor pripeljal tako daleč, da je klel celo vedno vljudni Jure.

Jure Struna se je poslovil še od ene kandidatke, vedno neposredne Manuele. Na njegovem ranču bosta tako ostali le še Patricija in Sara. 

"Ti si oseba, ki si me tukaj na mojem ranču najbolj nasmejala, imel sem super izkušnjo s tabo, ampak prišel je čas, da se midva poslovila," je Jure na seniku začel pogovor z Manuelo. Aja, u madona, pa mu je odgovorila in v kamero povedala: "Malo sem bila presenečena, čeprav mi je namignil, da bo zmagala ena od ta mladih punc. To mi je povedal že, ko sva bila na zmenku."

"Mogoče so me nekatere stvari zmotile. Jaz se le ukvarjam z otroki in to tvoje izražanje, ta tvoja direktnost je morda neprimerna za otroke. Prišel je čas, da se midva posloviva," ji je še povedal Jure. Se pravi mene brcaš v rit, po domač povedano, je Manuela odgovorila v svojem stilu, Jure pa ji je na to odgovoril: "Vidiš, zato  mi je pa všeč, da si taka kot si. Ampak za ta moj svet mi pa ni. Se mi zdi, da sem jaz tako, ti tako, vmes je pa prepad in kaj hočemo, saj sva dosti stara, da veva." 

"Kaj to pomeni, a vseskozi me hvali, kok dobro si plezala, najboljše si to, najboljše si tisto. Pa kaj **** me potem hvališ, pač reči, oprosti, to zame še vedno ni dovolj. Povej, ni mi všeč to in to, zakaj to delaš in bi potem jaz malo razmislila in se začela drugače obnašati," je Manuela Juretove razloge komentirala v kamero. Ko se je že zdelo, da sta pogovor zaključila in jo je Jure želel objeti, pa se je pravi šov šele začel. 

"Katera od teh dveh punc ti je bolj všeč? Mlajša ali starejša? Povej zdaj, saj sva iskrena," je vztrajala Manuela, Jure pa ji je odgovoril: "Danes sta obe pokazali velik interes. To se bom odločil kasneje, moram ju imeti še kakšen dan, dva tukaj." Očitala mu je še, da je bil najprej proti vegankam, a ji je v šali odgovoril, da bo to manjši strošek zanj. Zanimalo jo je tudi, kako bo dekle z dolgimi nohti delalo na kmetiji. "Ti namiguješ, da sem se za Patricijo odločil. Jaz rabim čas z obema," je povedal, Manuela pa mu je na to odgovorila, če bo v enem dnevu bo pa taka razlika, da se bo lahko odločil.

"Sploh se ne zaveda, kaj ga čaka. Na koncu bo dobil vsaj enega, dva ali več otrok. Na koncu mu bo pobrala ohoho denarja, posestvo. Ne bom sploh, brez veze, škoda besed. Naj na svoji koži občuti, potem pa naj se malo zamisli. Čez pet let bo pa rekel, o p*** m**** kaj  mi je žal, da nisem raje Manuele izbral," je v kamero povedala svetlolaska. 

Jure ji je povedal, da sta drugi dve dekleti pokazali največ pripravljenosti, na kar je Manuela poudarila, da jo je tudi ona. "Tudi, samo ti mi nisi všeč, jaz ne morem pomagati," ji je odkrito povedal Jure. "Ajaa, všeč, ok, oprosti. Jaz sem pa mislila, da sem ti všeč. Jaz sem razumela, da sem ti simpatična, da sem ti všeč, a da ti ni več moja prevelika odkritost in da jeb*** mater ali pošljem v tri krasne, ker imaš ranč z otroki. Se pravi moj vizualni videz tebe ne privlači," mu je odgovorila, a je Jure to zanikal: "To pa ni res, da me tvoj vizualni videz. ne privlači, ker drugače te ne bi povabil na moj ranč."

Potem pa je dokončno počilo. "Kaj potem direkt nisi rekel, nisi moj tip, nisi mi všeč. Tako bi moral, da bi jaz vedla," mu je rekla, nato pa besednjaka ni več izbiral niti Jure: "Ja oprosti, ker ne vem, porka duš, kako naj ***** rečem, isto kot Nataša, **** ****. Ne predstavljam si, da bi imel s tabo otroke, s to tvojo odkritostjo, to tvoje preklinjanje. Ni možnosti, jaz ne verjamem, da bi se pred otrokom zadržala," ji je povedal Jure, a mu je Manuela zatrdila, da pred otrokom vsekakor ne bi klela. 

Juretu je pogovor prišel že vrh glave, kar se je videlo tudi po njegovi mimiki, vse skupaj si je želel le čim prej zaključiti, a sta se na koncu le objela, Manuela je Jureta tudi poljubila, a se je ta nekoliko umaknil in poljubček je priletel na njegov vrat. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:16 27.april 2022.

    Tip išče eno za oploditev, ki bi mu rodila 3+ otroke, bila lepa, delala na farmi & ga stalno hvalila, kako je lep, postaven, pameten, uspešen ... - torej oh in sploh, čeprav dejansko ni. Nobena od teh štirih kur ...prikaži več ni primerna zanj, ampak tip se mora zavedati, da je daleč od tombole. Povečal se bo obisk na farmi in ni vrag, da ne bi prišla ena, ki bi mu bila takoj pripravljena roditi otroke - ampak vprašanje, če bi zadostila ostalim kriterijem. On kriterija, ki ga ima povprečna ženska, ne dosega.

Sorodne novice