Sladko maščevanje: Tako je Letizia kaznovala svojega tasta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kralj je snaho več let šikaniral.
Oglej si celoten članek

V začetku avgusta je nekdanji španski kralj Juan Carlos razglasil, da zapušča svojo domovino. Tega menda ni naredil povsem prostovoljno. Njegov sin, kralj Felipe, naj bi ga prosil, da zapusti Španijo, saj so škandali, v katere je bil vpleten, škodili kraljevi družini.

Zatekel se je v Abu Dhabi. Najnovejše fotografije kažejo, da se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo. Pri hoji sta mu morala pomagati varnostnika. 

Njegove snahe Letizie posnetki niso prav nič ganili, saj s tastom nikoli ni bila v dobrih odnosih. Kralj jo je po pisanju Bunte leta in leta šikaniral, saj je sinovi zvezi od samega začetka nasprotoval. Motila ga je njena samozavest. Med intervjujem ob zaroki je Letizia Felipeju v smehu rekla: "Pusti, da povem do konca“. To naj bi konservativnega kralja močno zbodlo, kar ji je dal tudi vedeti. Med drugim je snahi nadel vzdevek "hišna pomočnica“. A časi so se spremenili. Sedaj je Letizia tista, ki ima več moči in maševanje je vedno sladko ...

Kot piše medij, je kraljica hčerkama Leonor in Sofii prepovedala stike z dedkom, kar je kralja močno prizadelo, saj vnukinji obožuje. Obiskati ga nista smeli niti za njegov rojstni dan.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.