Magazin > VIP
4193 ogledov

Sladko maščevanje: Tako je Letizia kaznovala svojega tasta

španska kraljeva družina Profimedia
Kralj je snaho več let šikaniral.

V začetku avgusta je nekdanji španski kralj Juan Carlos razglasil, da zapušča svojo domovino. Tega menda ni naredil povsem prostovoljno. Njegov sin, kralj Felipe, naj bi ga prosil, da zapusti Španijo, saj so škandali, v katere je bil vpleten, škodili kraljevi družini.

Zatekel se je v Abu Dhabi. Najnovejše fotografije kažejo, da se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo. Pri hoji sta mu morala pomagati varnostnika. 

Njegove snahe Letizie posnetki niso prav nič ganili, saj s tastom nikoli ni bila v dobrih odnosih. Kralj jo je po pisanju Bunte leta in leta šikaniral, saj je sinovi zvezi od samega začetka nasprotoval. Motila ga je njena samozavest. Med intervjujem ob zaroki je Letizia Felipeju v smehu rekla: "Pusti, da povem do konca“. To naj bi konservativnega kralja močno zbodlo, kar ji je dal tudi vedeti. Med drugim je snahi nadel vzdevek "hišna pomočnica“. A časi so se spremenili. Sedaj je Letizia tista, ki ima več moči in maševanje je vedno sladko ...

Kot piše medij, je kraljica hčerkama Leonor in Sofii prepovedala stike z dedkom, kar je kralja močno prizadelo, saj vnukinji obožuje. Obiskati ga nista smeli niti za njegov rojstni dan.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.