Slavna hči si želi poliamorno zvezo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ljubi ženske in moške.
Oglej si celoten članek

20-letna hčerka igralcev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, Willow, je v oddaji Red Table Talk svoji mami in babici povedala, da se vidi v poliamorni zvezi. "Temelj poliamorije je svoboda, da si ustvariš zvezo, ki bo zate delovala, in se ne odločiš za monogamijo le zato, ker tvoja okolica pravi, da je to prava pot,“ je razložila mlada pevka in dodala, da med svojimi prijatelji edina poliamorna oseba. "In od vseh imam najmanj spolnih odnosov,“ je še pripomnila mladenka, ki ljubi moške in ženske.

"Definitivno si želim moškega in ženske. Nisem oseba, ki išče vedno nove spolne izkušnje. Osredotočam se na čustveno povezanost. Mislim, da v primeru, da najdem moškega in žensko, s katerima bi se zares povezala in imela romantično in spolno zvezo, ne bi iskala drugih," še pravi zvezdnica, ki je med raziskovanjem poliamorije odkrila, da večina zvez razpade zaradi nezvestobe. Jada, ki je lani priznala, da je bila možu nezvesta, svojo hčer podpira. "Vse je dovoljeno, če so namere čiste. V takšnih odnosih moraš biti previdna, saj je dinamika v njih lahko moteča,“ jo je posvarila. 

Manj razumevajoča je bila njena babica Gammy, ki je sicer priznala, da sta se s 4. soprogom pogovarjala o tem konceptu, a ga še vedno ne razume popolnoma. "Meni se še vedno zdi, da se pri tem vse vrti okoli spolnih odnosov,“ je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.