Magazin > VIP
760 ogledov

Slavna hči si želi poliamorno zvezo

willow smith Profimedia
Ljubi ženske in moške.

20-letna hčerka igralcev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, Willow, je v oddaji Red Table Talk svoji mami in babici povedala, da se vidi v poliamorni zvezi. "Temelj poliamorije je svoboda, da si ustvariš zvezo, ki bo zate delovala, in se ne odločiš za monogamijo le zato, ker tvoja okolica pravi, da je to prava pot,“ je razložila mlada pevka in dodala, da med svojimi prijatelji edina poliamorna oseba. "In od vseh imam najmanj spolnih odnosov,“ je še pripomnila mladenka, ki ljubi moške in ženske.

"Definitivno si želim moškega in ženske. Nisem oseba, ki išče vedno nove spolne izkušnje. Osredotočam se na čustveno povezanost. Mislim, da v primeru, da najdem moškega in žensko, s katerima bi se zares povezala in imela romantično in spolno zvezo, ne bi iskala drugih," še pravi zvezdnica, ki je med raziskovanjem poliamorije odkrila, da večina zvez razpade zaradi nezvestobe. Jada, ki je lani priznala, da je bila možu nezvesta, svojo hčer podpira. "Vse je dovoljeno, če so namere čiste. V takšnih odnosih moraš biti previdna, saj je dinamika v njih lahko moteča,“ jo je posvarila. 

Manj razumevajoča je bila njena babica Gammy, ki je sicer priznala, da sta se s 4. soprogom pogovarjala o tem konceptu, a ga še vedno ne razume popolnoma. "Meni se še vedno zdi, da se pri tem vse vrti okoli spolnih odnosov,“ je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.