Slavni dirkači znova v težavah

Foto: Žurnal24 Tokrat se bosta soočila Vin Diesel in Dwayne Johnson. (Foto: Universal Pictures)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Akcijski film Hitri in drzni se znova vrača v kine. Tokrat bo napeto v Braziliji.
Oglej si celoten članek

Peto dirko Hitrih in drznih v režiji Justina Lina so ustvarjalci filma poimenovali Hitri in drzni: Hitri S5. Filmsko zasedbo predstavljajo Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Chris Bridges - Ludacris, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon, Don Omar, Elsa Pataky, Joaquim de Almeida in Dwayne Johnson.

Tokrat Dom Toretto (Vin Diesel) in Brian O'Conner (Paul Walker), nekdanji policist, ki se znajde na nasprotni strani zakona, združita vse like iz prejšnjih filmov na dirki življenja. Brian in Mia Toretto (Jordana Brewster) Domu pomagata pobegniti iz ječe, trojica pa se požene v beg prek meja in se znajde v Riu de Janeiru.

Medtem ko Brian in Dom zbirata vse elitne dirkače, se morata soočiti še z eno težavo – podjetnikom, ki ju želi mrtva. Tega pa si želi tudi zvezni agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson), ki nikoli ne zgreši svoje tarče. S svojo ekipo se odpravi v Brazilijo, kjer ne ve več, kdo je na njegovi strani in kdo ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.