Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Slavni dirkači znova v težavah

Tokrat se bosta soočila Vin Diesel in Dwayne Johnson. (Foto: Universal Pictures)
1/2
Žurnal24 main
Akcijski film Hitri in drzni se znova vrača v kine. Tokrat bo napeto v Braziliji.

Peto dirko Hitrih in drznih v režiji Justina Lina so ustvarjalci filma poimenovali Hitri in drzni: Hitri S5. Filmsko zasedbo predstavljajo Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Chris Bridges - Ludacris, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon, Don Omar, Elsa Pataky, Joaquim de Almeida in Dwayne Johnson.

Tokrat Dom Toretto (Vin Diesel) in Brian O'Conner (Paul Walker), nekdanji policist, ki se znajde na nasprotni strani zakona, združita vse like iz prejšnjih filmov na dirki življenja. Brian in Mia Toretto (Jordana Brewster) Domu pomagata pobegniti iz ječe, trojica pa se požene v beg prek meja in se znajde v Riu de Janeiru.

Medtem ko Brian in Dom zbirata vse elitne dirkače, se morata soočiti še z eno težavo – podjetnikom, ki ju želi mrtva. Tega pa si želi tudi zvezni agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson), ki nikoli ne zgreši svoje tarče. S svojo ekipo se odpravi v Brazilijo, kjer ne ve več, kdo je na njegovi strani in kdo ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.