Slavni zalili Opera bar

Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar Foto: Opera bar Opera bar
Prvih 10 let Opera bara so kar dobro zalili, med drugim je bilo na slovesnosti veliko znanih Slovencev.
Oglej si celoten članek

Opera bar v Ljubljani velja za zbirališče srednje in starejše meščanske generacije, tistih, ki si ob dobri pijači radi izmenjujejo mnenja, pa tudi zbirališče umetnikov in intelektualcev. 

Pred desetletjem se je meščanom Opera bar predstavil v povsem novi podobi. Ob obletnici velikega dogodka se je v baru, katerega lastnik je Anthony Tomazin, trlo znanih obrazov in zvestih gostov. Zadnji obiskovalci so lokal navdušeni zapustili šele v zgodnjih jutranjih urah.

Za 50. rojstni dan še posebno darilo za Alenko

V rahlo nostalgičnem ambientu meščanske kavarne so se ob zvokih glasbe Alenke Godec, ki v Opera Baru že tradicionalno prireja  koncerte, zabavali Nuška Drašček,  Rebeka Dremelj, Ana Marija Mitić, Daša Gradišek, Alenka Bikar... 

Alenko Godec, posebno gostjo večera, je za Abrahama čakalo prav posebno presenečenje: darilo vikend paket v Opatiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.