Slavni žurali na Coachelli

Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012 Foto: FameFlynet Pictures Coachella 2012
Na znanem glasbenem festivalu Coachella v Indiu v Kaliforniji so se pretekli konec tedna zabavale tudi ene najbolj vročih hollywoodskih zvezd, nekateri izmed njih pa so si, vsaj sodeč po hipijevskih oblačilih, privoščili tudi nekoliko nostalgije na 70. leta.
Oglej si celoten članek

Letni festival glasbe in umetnosti Coachella, ki se odvija sredi puščave v Indiu v Kaliforniji že od leta 1999, vsako leto privabi skoraj sto tisoč obiskovalcev, med njimi tudi številne slavne, ki pridejo prisluhnit mnogim znanim imenom v svetu glasbe. Glasbeni izvajalci iz različnih glasbenih žanrov, od alternativnega rocka, hip hopa do elektronike, pa se na festivalu predstavijo na več različnih odrih.

Letošnji festival bo potekal v sklopu dveh aprilskih koncev tedna – prvi se je odvijal pretekli konec tedna, naslednji pa je napovedan za prihodnji konec tedna, od 20. do 22. aprila. Pretekli konec tedna so glasbeni navdušenci tako lahko med drugim uživali v družbi skupine Radiohead, The Black Keys, Swedish House Mafia, Dr. Dreja in Snoopa ter drugih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.