Magazin > VIP
11 ogledov

Slavni žurali na Coachelli

Coachella 2012
1/17
FameFlynet Pictures
Na znanem glasbenem festivalu Coachella v Indiu v Kaliforniji so se pretekli konec tedna zabavale tudi ene najbolj vročih hollywoodskih zvezd, nekateri izmed njih pa so si, vsaj sodeč po hipijevskih oblačilih, privoščili tudi nekoliko nostalgije na 70. leta.

Letni festival glasbe in umetnosti Coachella, ki se odvija sredi puščave v Indiu v Kaliforniji že od leta 1999, vsako leto privabi skoraj sto tisoč obiskovalcev, med njimi tudi številne slavne, ki pridejo prisluhnit mnogim znanim imenom v svetu glasbe. Glasbeni izvajalci iz različnih glasbenih žanrov, od alternativnega rocka, hip hopa do elektronike, pa se na festivalu predstavijo na več različnih odrih.

Letošnji festival bo potekal v sklopu dveh aprilskih koncev tedna – prvi se je odvijal pretekli konec tedna, naslednji pa je napovedan za prihodnji konec tedna, od 20. do 22. aprila. Pretekli konec tedna so glasbeni navdušenci tako lahko med drugim uživali v družbi skupine Radiohead, The Black Keys, Swedish House Mafia, Dr. Dreja in Snoopa ter drugih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.