Slonica pomagala potisniti avto

Foto: Žurnal24 Five je fantom pomagala oprati zaprašen avto. (Foto: West Midland Safari Park)
Nekemu vozniku, ki se mu je sredi safari parka pokvaril avto, je na pomoč priskočila slonica.
Oglej si celoten članek

18-letna slonica Five je na pomoč priskočila Lawrenceu Batesu in ekipi, ki je skušala popraviti njegov avto, ki se je pokvaril sredi safari parka West Midland v Veliki Britaniji, poroča hrvaški spletni portal Index.

"Nekega jutra se je avto pokvaril, zato so vzdrževalci preverili, kaj se je zgodilo. Dvignili so pokrov motorja, pregledali so olje, a nikakor jim ni uspelo premakniti avtomobila," je povedal direktor parka Bob Lawrence. "Takrat se jim je pridružila Five. Na veliko presenečenje vseh prisotnih je kar sama nato odprla pokrov motorja in svojemu čuvaju podala orodje. No, avta jim ni uspelo popraviti, se je pa Five kar naenkrat odpravila za vozilo in ga potisnila," je dogodek opisal Bob in dodal, da česa podobnega še nikoli ni videl.

Znano je, da si sloni stvari in dogodke dobro zapomnijo, zato so v parku dejali, da bodo naslednjič, ko se pripeti kaj podobnega, na pomoč poklicali kar slonico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.