Magazin > Bizarno
31 ogledov

Slonica pomagala potisniti avto

Five je fantom pomagala oprati zaprašen avto. (Foto: West Midland Safari Park) Žurnal24 main
Nekemu vozniku, ki se mu je sredi safari parka pokvaril avto, je na pomoč priskočila slonica.

18-letna slonica Five je na pomoč priskočila Lawrenceu Batesu in ekipi, ki je skušala popraviti njegov avto, ki se je pokvaril sredi safari parka West Midland v Veliki Britaniji, poroča hrvaški spletni portal Index.

"Nekega jutra se je avto pokvaril, zato so vzdrževalci preverili, kaj se je zgodilo. Dvignili so pokrov motorja, pregledali so olje, a nikakor jim ni uspelo premakniti avtomobila," je povedal direktor parka Bob Lawrence. "Takrat se jim je pridružila Five. Na veliko presenečenje vseh prisotnih je kar sama nato odprla pokrov motorja in svojemu čuvaju podala orodje. No, avta jim ni uspelo popraviti, se je pa Five kar naenkrat odpravila za vozilo in ga potisnila," je dogodek opisal Bob in dodal, da česa podobnega še nikoli ni videl.

Znano je, da si sloni stvari in dogodke dobro zapomnijo, zato so v parku dejali, da bodo naslednjič, ko se pripeti kaj podobnega, na pomoč poklicali kar slonico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.