Slovenca v filmu o princesi Diani

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
V filmu o princesi Diani, v katerem bo glavno vlogo prevzela Naomi Watts, bomo lahko videli tudi našega kaskaderja Roka Cvetkova in njegovo hčerko Tjašo.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem se trenutno mudi hollywoodska filmska ekipa, ki snema film Caught In Flight, ki zajema zadnji dve leti življenja princese Diane. Glavno vlogo je režiser Oliver Hirschbiegel zaupal britanski igralki Naomi Watts, kaskaderske podvige pa znanemu slovenskemu kaskaderju Roku Cvetkovu. Ta bo poskrbel za vse akcijske prizore, med drugim tudi za usodno prometno nesrečo, v kateri je leta 1997 umrla Diana.

V filmu s hčerko

Do zdaj so posneli že kar nekaj akcijskih prizorov, med drugim tudi tistega, ko paparaci zasledujejo Diano. Enega od avtomobilov, v katerem sedi glavna igralka, je vozil prav Rok, drugega pa njegova hčerka Tjaša, ki ji je pripadla vloga paparaca.

Več o snemanju si boste lahko prebrali v jutrišnjem članku.

Film, ki ga bodo snemali devet tednov, bo premiero doživel februarja prihodnje leto, po rdeči preprogi pa se bosta sprehodila tudi Rok in Tjaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.