Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Slovenca v filmu o princesi Diani

Rok Cvetkov Tjaša Cvetkov Osebni arhiv
V filmu o princesi Diani, v katerem bo glavno vlogo prevzela Naomi Watts, bomo lahko videli tudi našega kaskaderja Roka Cvetkova in njegovo hčerko Tjašo.

Na Hrvaškem se trenutno mudi hollywoodska filmska ekipa, ki snema film Caught In Flight, ki zajema zadnji dve leti življenja princese Diane. Glavno vlogo je režiser Oliver Hirschbiegel zaupal britanski igralki Naomi Watts, kaskaderske podvige pa znanemu slovenskemu kaskaderju Roku Cvetkovu. Ta bo poskrbel za vse akcijske prizore, med drugim tudi za usodno prometno nesrečo, v kateri je leta 1997 umrla Diana.

V filmu s hčerko

Do zdaj so posneli že kar nekaj akcijskih prizorov, med drugim tudi tistega, ko paparaci zasledujejo Diano. Enega od avtomobilov, v katerem sedi glavna igralka, je vozil prav Rok, drugega pa njegova hčerka Tjaša, ki ji je pripadla vloga paparaca.

Več o snemanju si boste lahko prebrali v jutrišnjem članku.

Film, ki ga bodo snemali devet tednov, bo premiero doživel februarja prihodnje leto, po rdeči preprogi pa se bosta sprehodila tudi Rok in Tjaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.