Slovenci v enem dnevu dobili dve misici

Foto: Mediaspeed.net miss Earth Slovenije Foto: Mediaspeed.net miss Earth Slovenije Foto: Mediaspeed.net miss Earth Slovenije
Nina Kos in Patricia Peklar sta še dve mladenki, ki se lahko pohvalita z nazivom miss. V četrtek sta namreč obe osvojili lento za miss Earth Slovenije.
Oglej si celoten članek

Slovenci smo v enem dnevu dobili kar dve misici, Nino Kos in Patrico Peklar, ki sta bili pred nekaj dnevi okronani za miss Earth Slovenije. Prva je dobila lento za leto 2013, druga pa je osvojila naziv najlepše za 2014. Lastniki slovenske licence so dve misici v enem večeru okronali na prošnjo organizatorjev svetovnega izbora. To se namreč odvija že oktobra, zato je imela pri nas šele septembra izbrana misica zgolj mesec dni časa za priprave.

Nina in Patricia sta seveda dobili tudi spremljevalki; to sta postali Sara Savnik (1. spremljevalka) in Vesna Prebiračević (2. spremljevalka).

Strokovno žirijo so sestavljali: miss Earth Slovenije 2012 Anjeza Barbatovci, direktor vodnega mesta Atlantis in Milenium Miha Rakar, lastnik licence Miss Earth Bosne in Hercegovine Drago Gavranović, nekdanji poslanec Zmago Jelinčič in miss Earth Bosne in Hercegovine 2012 Zerina Širbegovićje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.