Magazin > VIP
85 ogledov

Slovenci v enem dnevu dobili dve misici

miss Earth Slovenije
1/3
Mediaspeed.net
Nina Kos in Patricia Peklar sta še dve mladenki, ki se lahko pohvalita z nazivom miss. V četrtek sta namreč obe osvojili lento za miss Earth Slovenije.

Slovenci smo v enem dnevu dobili kar dve misici, Nino Kos in Patrico Peklar, ki sta bili pred nekaj dnevi okronani za miss Earth Slovenije. Prva je dobila lento za leto 2013, druga pa je osvojila naziv najlepše za 2014. Lastniki slovenske licence so dve misici v enem večeru okronali na prošnjo organizatorjev svetovnega izbora. To se namreč odvija že oktobra, zato je imela pri nas šele septembra izbrana misica zgolj mesec dni časa za priprave.

Nina in Patricia sta seveda dobili tudi spremljevalki; to sta postali Sara Savnik (1. spremljevalka) in Vesna Prebiračević (2. spremljevalka).

Strokovno žirijo so sestavljali: miss Earth Slovenije 2012 Anjeza Barbatovci, direktor vodnega mesta Atlantis in Milenium Miha Rakar, lastnik licence Miss Earth Bosne in Hercegovine Drago Gavranović, nekdanji poslanec Zmago Jelinčič in miss Earth Bosne in Hercegovine 2012 Zerina Širbegovićje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.