Slovenec na odru z Red Hot Chili Peppers

Foto: Agencija Antonov 2Cellos Foto: Agencija Antonov Red Hot Chili Peppers
Legendarni zasedbi Red Hot Chili Peppers se bo na zagrebškem odru 29. avgusta kot posebni gost pridružil tudi slovensko-hrvaški duo 2Cellos.
Oglej si celoten članek

29. avgusta se nam na zagrebškem Hipodromu obeta veliki rock spektakel legendarnih rock velikanov Red Hot Chili Peppers, ki se bodo pri naših sosedih ustavili v okviru svoje svetovne turneje. Na njihovem koncertu pa bo kot poseben gost nastopil tudi sloviti violončelski dvojec 2Cellos v sestavi Slovenca Luke Šulića in Hrvata Stjepana Hauserja, ki bosta s svojo neverjetno energijo, s katero osvajata vsa prizorišča, na katerih nastopata, prav gotovo obogatila ta že težko pričakovani nastop.

Red Hot Chili Peppers, ki za svoj zagrebški nastop sicer obljubljajo odlično atmosfero in se že veselijo, da bodo prvič v zgodovini skupine igrali v Zagrebu, kjer bodo oboževalcem zapeli svoje številne uspešnice ter skladbe z njihove nove pllošče z naslovom I'm With You, so za predskupino izbrali tudi britansko skupino As Able As Kane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.