Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Slovenec na odru z Red Hot Chili Peppers

2Cellos
1/2
Agencija Antonov
Legendarni zasedbi Red Hot Chili Peppers se bo na zagrebškem odru 29. avgusta kot posebni gost pridružil tudi slovensko-hrvaški duo 2Cellos.

29. avgusta se nam na zagrebškem Hipodromu obeta veliki rock spektakel legendarnih rock velikanov Red Hot Chili Peppers, ki se bodo pri naših sosedih ustavili v okviru svoje svetovne turneje. Na njihovem koncertu pa bo kot poseben gost nastopil tudi sloviti violončelski dvojec 2Cellos v sestavi Slovenca Luke Šulića in Hrvata Stjepana Hauserja, ki bosta s svojo neverjetno energijo, s katero osvajata vsa prizorišča, na katerih nastopata, prav gotovo obogatila ta že težko pričakovani nastop.

Red Hot Chili Peppers, ki za svoj zagrebški nastop sicer obljubljajo odlično atmosfero in se že veselijo, da bodo prvič v zgodovini skupine igrali v Zagrebu, kjer bodo oboževalcem zapeli svoje številne uspešnice ter skladbe z njihove nove pllošče z naslovom I'm With You, so za predskupino izbrali tudi britansko skupino As Able As Kane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.