Slovenec sprejel ponudbo Guette

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Slovenski didžej, ki so se mu na Ibizi uresničile življenjske sanje.
Oglej si celoten članek

Slovenski didžej Urban Jeram, ki je v ritme elektronike vstopil leta 1999, star komaj 14 let, je nekoč pri nas glasbo vrtel kot DJ Rayden. Junija je zmagal na regionalnem tekmovanju Burn Residency, nato pa je skupaj z 11 kandidati iz celotne Evrope odpotoval na Ibizo, kjer jim je Boot Camp ponudil sodelovanja z najboljšimi svetovnimi didžeji, kot so Carl Cox, David Guetta in Richie Hawtin.

Skrbel za najbolj nor žur

Do 15. septembra je stal za mešalno mizo na – po njegovem mnenju – najbolj norem žuru: "El Row v Privilegu je letošnja noviteta na otoku, ki pa je že od prvega eventa popoln uspeh – morda je celo največji organizator elektronskih dogodkov v Španiji. Pod njihovim okriljem so tudi Monegros Festival, Row14, Florida 135 in drugi. Odzivi z El Rowa so za zdaj fantastični – zahvaljujoč temu sem 2. septembra vrtel tudi v Barceloni." Sam David Guetta pa mu je denimo ponudil rezidenco na letališču v Ibizi – to je lounge bar za checkinom, v katerem se ustavi ogromno žurerjev, didžejev in drugih. Njegov prvi set v njem je trajal štiri ure in iz kabine ga niso odstranili, kot se to zgodi nekaterim, če občinstvu pač niso všeč.

Intervju z Jeramom lahko najdete tudi v MixMagu, reviji za dance in klubsko glasbo. Intervju je bil z njim opravljen konec prejšnjega meseca, v njem pa je med drugim povedal, da je njegov didžejski heroj Adam Beyer in da so se mu s prihodom na Ibizo uresničile sanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.