Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

Slovenec sprejel ponudbo Guette

Urban Jeram Osebni arhiv
Slovenski didžej, ki so se mu na Ibizi uresničile življenjske sanje.

Slovenski didžej Urban Jeram, ki je v ritme elektronike vstopil leta 1999, star komaj 14 let, je nekoč pri nas glasbo vrtel kot DJ Rayden. Junija je zmagal na regionalnem tekmovanju Burn Residency, nato pa je skupaj z 11 kandidati iz celotne Evrope odpotoval na Ibizo, kjer jim je Boot Camp ponudil sodelovanja z najboljšimi svetovnimi didžeji, kot so Carl Cox, David Guetta in Richie Hawtin.

Skrbel za najbolj nor žur

Do 15. septembra je stal za mešalno mizo na – po njegovem mnenju – najbolj norem žuru: "El Row v Privilegu je letošnja noviteta na otoku, ki pa je že od prvega eventa popoln uspeh – morda je celo največji organizator elektronskih dogodkov v Španiji. Pod njihovim okriljem so tudi Monegros Festival, Row14, Florida 135 in drugi. Odzivi z El Rowa so za zdaj fantastični – zahvaljujoč temu sem 2. septembra vrtel tudi v Barceloni." Sam David Guetta pa mu je denimo ponudil rezidenco na letališču v Ibizi – to je lounge bar za checkinom, v katerem se ustavi ogromno žurerjev, didžejev in drugih. Njegov prvi set v njem je trajal štiri ure in iz kabine ga niso odstranili, kot se to zgodi nekaterim, če občinstvu pač niso všeč.

Intervju z Jeramom lahko najdete tudi v MixMagu, reviji za dance in klubsko glasbo. Intervju je bil z njim opravljen konec prejšnjega meseca, v njem pa je med drugim povedal, da je njegov didžejski heroj Adam Beyer in da so se mu s prihodom na Ibizo uresničile sanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.