Slovenijo bo na Evroviziji zastopala Ana Soklič, a z drugo pesmijo

Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič
V Rotterdamu bo nastopila z drugo pesmijo.
Oglej si celoten članek

Letošnja zmagovalka Eme Ana Soklič bo Slovenijo prihodnje leto na izboru za pesem Evrovizije v Rotterdamu predstavljala z novo skladbo. Letos zaradi epidemije Evrovizije ne bo, bo pa pesem predstavljena v posebni netekmovalni evrovizijski oddaji Evropa, prižgimo luči. 

"Sem zelo počaščena in vesela. Potrudila se bom po svojih najboljših močeh. Čaka me veliko dela. Imam občutek velike odgovornosti do sebe in Slovenije, da bom čim bolje zastopala državo. Hvala vesolju za to priložnost," je za RTV Slovenija dejala Sokličeva. Kako bodo izbrali pesem za naslednje leto, še ni jasno. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:35 17. Maj 2020.

    Če bi imeli tisti, ki to celo gledajo jajca bi vložili skupinsko tožbo proti RTVju. Namreč, izbrali ste TOČNO NEKOGA …

  • 07:59 17. Maj 2020.

    Ana ima res odličen glas imela pa je pesem s katero marsikdo ni bil zadovoljen. Eno stokanje in jamranje. S …

  • 07:14 17. Maj 2020.

    Hvala bacilčku,da nas je obvaroval tega LGBT sranja in upam,da pride bacilček še drug let v takem cajtu za 3 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.