Magazin
3921 ogledov

Slovenijo bo na Evroviziji zastopala Ana Soklič, a z drugo pesmijo

Ana Soklič Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
V Rotterdamu bo nastopila z drugo pesmijo.

Letošnja zmagovalka Eme Ana Soklič bo Slovenijo prihodnje leto na izboru za pesem Evrovizije v Rotterdamu predstavljala z novo skladbo. Letos zaradi epidemije Evrovizije ne bo, bo pa pesem predstavljena v posebni netekmovalni evrovizijski oddaji Evropa, prižgimo luči. 

"Sem zelo počaščena in vesela. Potrudila se bom po svojih najboljših močeh. Čaka me veliko dela. Imam občutek velike odgovornosti do sebe in Slovenije, da bom čim bolje zastopala državo. Hvala vesolju za to priložnost," je za RTV Slovenija dejala Sokličeva. Kako bodo izbrali pesem za naslednje leto, še ni jasno. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Snežinko 09:35 17.maj 2020.

    Če bi imeli tisti, ki to celo gledajo jajca bi vložili skupinsko tožbo proti RTVju. Namreč, izbrali ste TOČNO NEKOGA in TOČNO NEKO SKLADBO. Tako NI DOPUSTNO, da se tekmuje z drugo skladbo, ki sploh ni bila izbrana in se ...prikaži veče ne ve, ali to JE volja ljudstva ali ne. Tukaj izjemoma podpiram Janšo: ukinit naročnino in zbombirat RTV. Katastrofa od katastrofe.

  • leonardo 07:59 17.maj 2020.

    Ana ima res odličen glas imela pa je pesem s katero marsikdo ni bil zadovoljen. Eno stokanje in jamranje. S takšno pesmijo ne prideš daleč. Narod potebuje nekaj veselega in poskočnega saj je že življenje posr.... Upam, da bodo organizatorji ...prikaži več končno to sprevideli.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:14 17.maj 2020.

    Hvala bacilčku,da nas je obvaroval tega LGBT sranja in upam,da pride bacilček še drug let v takem cajtu za 3 dni!!